2012. január 22., vasárnap

Az első 1 hónap


Az első 1 hónap nagyon vegyes érzelmekkel telt el. Egyszer fent, egyszer lent. De így utólag visszatekintve, nagyon gyorsan eltelt. :)
Íme egy kis mix Léna fejlődéséről.
Tudom, túl sok változás még nem észlelhető 1 hónap alatt, de az arcocskáján már látszik, hogy most már nem 2750 gramm, hanem 3500! :) Szépen fejlődik a kicsi lány! :)
Miután hazajöttünk a kórházból kijött a gyerekorvos (Dr. Sal Péter). Megvizsgálta, mindent rendben talált. Sajnos Ő még nem az állandó orvosa Lénának, Ő csak helyettesít. Várólistára lehet íratni Lénát, és ha valaki elmegy tőle, akkor egyszer csak ránk kerül a sor.
Kijött a védőnő (Féder Miklósné Adancsek Klára) is, mindent rendben talált Ő is, ellátott tanácsokkal.


Fürdetés:
Az első fürdetés nem volt egyszerű. Mivel nem volt hőmérő, ezért csak körülbelülire tudtuk a víz hőmérsékletét beállítani. Sajnos nem jártunk sikerrel, mert végig üvöltötte az egészet. Pedig nem volt több pár percnél. Aztán vettünk hőmérőt, és azóta sokkal nagyobb kedvvel fürdik a kisasszony. :) Bár nem mindig telik csendesen, de ez csak annak köszönhető, hogy éhes. Általában este 8-kor van a fürcsi ideje, de ez attól is függ, hogy mennyire alszik ilyenkor, vagy sem.


Éjszakák:
Eleinte éjszakánként 3X keltünk enni. Ez így az első hónap végére lecsökkent 2X-i alkalomra. Ennek nagyon örülök, mert 1-1 etetés kb. 30-45 percet vesz igénybe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése